CORPORATE INDIVIDUALNI PROGRAM - OLIMP

Ponovno hitite iz sestanka na sestanek, so dolge delovne ure Vaš vsakdan kot tudi popita količina kave, nenehno sedenje, tresenje, stres ter  občutek, da Vas preganja telefon?

Tako kot milijone ljudi na svetu, se soočate s preobremenjenostjo, katere vrhunec je lahko neprijetna izgorelost, katere posledice lahko za vedno zaznamujejo Vaše življenje.

Takrat se Vaš svet ustavi in spoznate, da Vas je telo opozarjalo že dolgo tega, a ste v hektičnem vsakdanu to enostavno ignorirali. Naenkrat ste odločni narediti prav vse, da se vrnete nazaj v obdobje, ko sta Vaše telo in um delovala v harmoniji. In to je najtežji korak in obdobje, saj vrnitev nikoli ni zagotovljena.

Ne dopustite si, da Vas telo in um izdata, poskrbite za umsko in fizično prehrano ter se tako čvrsto spopadite s stresom vsakdana.

V ta namen smo za Vas pripravili personaliziran program, ki ga bo skupaj z Vami pripravil osebni trener glede na Vaš čas, želje oz. po posvetu, tudi potreb Vašega uma kot telesa. Pogosto je namreč dovolj le sprememba okolja, rahlo gibanje ter preusmeritev misli na pomirjajoče se dražljaje okolja.

Pomembno prednost programa predstavljajo zasebne ura, ki jih lahko izvajate s trenerjem v prostorih SportFita, v zunanjem okolju ali celo v Vašem delovnem okolju.

Ker se zavedamo Vaše časovnice, smo se popolnoma pripravljeni prilagoditi Vam in Vašim željam.

2 x TEDENSKO

PAKET 8 UR

320 eur / MESEC

enkratni obisk: 40€

3 x TEDENSKO

PAKET 12 UR

480 eur / MESEC

enkratni obisk: 40€